Сервизиране на автомобил

Вашият автомобил се нуждае от сервиз? Екипът на АвтоИконом предлага услуга, чрез която автомобилът ви (независимо дали това налага използването на пътна помощ или рапатрак), ще бъде откаран до избран от вас сервиз или отторизирания сервиз на АвтоИконом. Според заявената от клиента техническа неизправност, АвтоИконом може да окаже техническо съдействие на място.

Смяна на гуми

Налага се спешно да смените гумите на вашия автомобил? Не хабете ценно време и нерви, доверете се на нас. АвтоИконом предлага  професионална смяна и профилактика на вашите гуми, която ще се извърши в удобно за вас време.

Смяна на масло

Дори една елементарна смяна на маслото, изисква професионална подготовка. Самоинициативата не е добър метод, особено, когато не притежавате необходимите познания в областта.  С грижа за нашите клиенти, АвтоИконом предлага професионална помощ при смяна на маслото, която ще спести вашето време и нерви.

Автомивка

Автомобилът ви има нужда от професионално почистване, но не знаете на кого да се доверите? Екипът от професионално обучени шофьори на АвтоИконом ще се справи и с тази задача. При контакт с нас, единственото нещо, което трябва да посочите е удобното за вас време и място, от което да вземем вашия автомобил.

Пълнене на климатик

Вашият климатик се нуждае от профилактика или пълнене? Екипът от специално обучени професионалисти на АвтоИконом ще се заеме с тази нелека задача. Избирайки АвтоИконом вие избирате качеството и професионалната помощ.

Технически преглед

Ако ви се налага да извършите технически преглед на вашия автомобил, но желаете да спестите дългото чакане, то доверете се на АвтоИконом. Ние разполагаме с екип от професионално обучени шофьори, които ще ви помогнат бързо да отметнете и  тази задача.

Водородно почистване на двигатели

Твоят АвтоИконом ще се погрижи да откара твоята кола до CARBON CLEANER и ще ти спести време и пари.

Застрахователи