АвтоИконом предлага комплимент към дамите с деца

Заета сте? Ето как да спестите време!

Busy-mothers-1

Знаете ли, че заетите майки прекарват една трета от будния си ден в грижа за децата си? Скорошно проучване гласи, че това се равнява на приблизително 1790 часа от деня. Така приблизително една трета от будния ден на жената е отделена и за извършване на основни задачи, в това число и домакинска работа.

От резултатите категорично може да заключим, че стопанката на къщата отделя завидните 27 250 часа през живота си в пазаруване, готвене и домакинска работа. А зашеметяващите 1135 дни от живота ѝ, преминават в отглеждане на деца. Анкетирани в проучването са 2000 майки.

Изводът е, че ако майката получава помощ в част от задълженията си като- готвене, чистене, извършване на домакинска работа, то тя ще има поне четири допълнителни часа седмично, в които да обръща допълнително внимание на децата си. Майки, които се грижат сами за децата си, споделят, че нямат и почти не намират свободно време за себе си.

Ето списък с нещата, за които заетата майка отделя най-много време:

Пазаруване на храна: 4,155 часа и 49 минути
Готвене: 3,603 часа и 36 минути
Подреждане: 2,620 часа и 57 минути
Чистене: 2,442 часа и 57 минути
Миене на чиниите: 2,180 часа и 42 минути
Гладене: 1,787 часа и 45 минути
Превоз на децата до училище: 1,740 часа и 57 минути
Помощ с домашните: 1,544 часа и 24 минути
Почистване на банята: 1,506 часа и 57 минути
Задължения: 1,431 часа и 4 минути
Превоз на децата до извънкласни дейности: 1,301 часа и 2 минути
Плащане на сметки и други: 1,240 часа и 12 минути

А какво да кажем за майките, които са и активни шофьори?

Поддържането на автомобила е нелека задача и изисква допълнително свободно време. Такъв ангажимент може да бъде невъзможно да бъде вмъкнат в и без това претрупаното ежедневие на жената. Затова не е странно, че по-голямата част от анкетираните участнички, които са и активни шофьори споделят, че не намират това свободно време, в следствие на което поддръжката на автомобила остава на заден план.

Затова нека да Ви запознаем с едно атрактивно решение на всички Ваши проблеми!

Услугата АвтоИконом е създадена с цел да отговори на търсенето на нашите клиенти, в това число и заети майки. Специално за дамите с деца, фирмата ни предлага обслужване с 30% отстъпка от цената. Така например срещу 21,00 лева с ДДС, Вие ще получите гаранция за добре свършена работа и допълнително свободно време, най-вече ще спестите нерви и излишно пръскане на средства.

Busy-mothers-22

*Стандартната цена на услугата е 30,00 лв. С 30% отстъпка тя става 21,00 лв.

Избирайки  АвтоИконом вие се съгласявате да изберете най-доброто и да подарите ценно време на Вас и Вашето семейство.

Как да се свържете с нас?

Обадете се на посочените от нас телефони или инсталирате приложението на Вашия Андройд или iOS. След контакт с нас на място ще пристигне наш служител, отличен със специален бадж на АвтоИконом. На място ще получите оглед и опис на състоянието, в което ние приемаме Вашия автомобил. Той ще бъде откаран до посоченото от Вас място, ще получи избраната от Вас услуга и ще бъде върнат в удобно за Вас време.

А нашата награда ще бъде Вашата усмивка!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *